0

7 eines gratuïtes de social media imprescindibles

La gestió de les xarxes socials requereix una labor constant de conversa, actualització de perfils, monitorització, etcètera. Afortunadament, existeix un bon nombre d’aplicacions que simplifiquen i faciliten la tasca. Heus aquí una selecció d’eines que reuneixen dues característiques: són gratuïtes i ofereixen un valor afegit diferencial respecte a d’altres de la seva mateixa categoria.

Eines per gestionar l’actualització de perfils 

Socialoomph. Planifica la publicació de missatges no només en Twitter, sinó també en perfils i pàgines de Facebook. I a més, en Twitter permet l’enviament automàtic de missatges directes d’agraïment o benvinguda cada vegada que s’uneix un nou seguidor, la generació d’alertes en funció de paraules claus i el seguiment automàtic de cada nou  follower, entre moltes altres opcions.

Eines gratuïtes per gestionar els teus seguidors en Twitter

Twitter  counter. Entre altres funcions, ofereix una evolució en perspectiva del nombre de seguidors i estableix prediccions de noves incorporacions a mitjà termini.

TweetMetrics. Visualitza la xarxa de contactes rellevants, i els seus contactes, qui està connectat en aquest mateix moment, qui llança més  tweets i manté més converses.

Eines per calcular la teva influència en Twitter 

Klout. Et classifica en funció d’un “quadre de comandaments” i t’assigna una categoria concreta: especialista, activista, explorador,  conversador, celebritat, capdavantera, etcètera.

calcular la teva influència

Eines gratuïtes per monitorear quin i quan es parla de tu 

Social  Mention. Ajuda mesurar la cobertura de marca i la seva visibilitat: mostra els llocs (blogs,  microblogs, marcadors, comentaris, Google  News, etcètera) en els quals apareix el terme indicat, quan va ser l’última vegada que es va esmentar, si la valoració és positiva o negativa, paraules clau associades o els usuaris més actius en la  conversaciónn. Els resultats poden filtrar-se per dates i tipus de font (blog, Twitter,  Friendfeed, etc), i descarregar-se a un full de càlcul.

Eines per conèixer als fans de la teva pàgina de Facebook 

Facebook  Insights. Per conèixer a fons les dades sociodemogràfiques dels teus fans, i com interactuen amb la teva pàgina: país d’origen (segons l’adreça IP del seu navegador), edat, idioma utilitzat, activitat a la pàgina, evolució del nombre d’inscrits i  desinscritos, i molt més.

Eines per muntar una tenda a la teva pàgina de Facebook 

Ecwid. Aplicació amb gran varietat d’opcions per muntar una tenda on line a la pàgina de Facebook, incloent un àrea d’administració per gestionar productes i vendes. El pagament es realitza via  PayPal i  Ecwid no cobra comissions per vendes. Per integrar el social  e-commerce.

ecosfera

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *