0

Burés – Una nova jardineria adaptada al entorn en el que vivim

Burés S.A.U. ha sigut la primera empresa espanyola del sector en obtenir el certificat de qualitat ISO 9001:2000.

La empresa, que porta 50 anys dedicant els seus recursos i esforços en el dia a dia de la seva activitat  per transmetre als seus clients l’optimisme i la il.lusió que els fan avançar cap a una nova jardineria, més adaptada al entorn en el que vivim. Se senten recompensats.

Actualment Burés S.A.U., disposa d’un sistema de gestió integrat en Qualitat, Medi ambient i Prevenció de riscos laborals i  és una marca de referència en el sector de la jardineria i el paisatgisme, disposant d’una amplia gama de productes i serveis.

La qualitat  és una premisa fonamental per a ells, és per això que treballen en la cerca de noves i millors matèries primeres, per utilitzar en les formulacions dels seus productes i han introduït en el seu procés productiu controls de qualitat que responden als requisits dels mercats més exigents.

A més, l’objectiu fonamental de l’ activitat de Bures és obtenir la màxima satisfacció del client, disposant de productes i serveis que compleixin les seves expectatives, formats però un equip de professionals altament qualificats i motivats.

Burés - Una nova jardineria adaptada al entorn en el que vivim

Les instal.lacions de Burés S.A.U. són a Sant Boi de Llobregat, i treballen per tota l’àrea de Catalunya.

Un hivernacle totalment automatitzat; un umbracle; camps d’experimentació per assaigs de plantes i un laboratori – dels pocs laboratoris privats a Espanya que utilitza mètodes establerts pel Comité Europeu de Normalització (CEN) i aprovats per AENOR per l’anàlisi de substrats de cultiu –  totalment equipat per realitzar el seguiment, control de qualitat i disseny de nous productes, formen part de les seves instal.lacions més modernes.

Et donaran consell de totes aquestes categories:

  • Administracions Públiques
  • Agricultura
  • Centres de jardineria
  • Decoradors i Interioristes
  • Jardineria Professional i Paisatgisme
  • Obra Civil i Pública
  • Terrenys Esportius Professionals
  • Viverisme

El seus productes van des de substrats i terres, pedres decoratives i complements de jardí, fertilitzants, i un món de tot el que puguis necessitar relatiu a la jardineria  i la terra de qualitat per jardí i hort.

Si us agrada la jardineria i voleu trobar una de les millors empreses catalanes que es dedica a desenvolupar una jardineria més integrada i respectuosa amb el medi ambient, Burés és la vostra primera opció.

ecosfera

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *