0

Dogathlon – Botiga especialitzada en la venda d’equipament per a gossos

DOGATHLON és una botiga especialitzada en la venda d’equipament per a gossos que, juntament amb els seus propietaris, gaudeixen d’activitats físiques a l’aire lliure.

L’oferta d’activitats que es pot practicar amb els gossos és molt variada i creixent. En alguns casos es tracta d’incorporar l’animal a pràctiques com el trekking, el kayak o el barranquisme, i en altres es tracta de la pràctica d’esports específics on el gos forma equip amb el seu propietari.

Aquest és el cas del canicross o el bikejöring, tots dos modalitats de l’esport de gossos de trineu, que estan experimentant un creixement exponencial en els darrers anys, tal i com demostra la proliferació de curses i l’aparició de clubs esportius específics.

DOGATHLON - botiga especialitzada en la venda d'equipament per canicross

Aquesta tendència a incorporar el gos en les activitats practicades a l’aire lliure està relacionada amb una major conscienciació per part dels propietaris de la necessitat que tenen les seves mascotes de realitzar exercici físic així com de les conseqüències negatives derivades d’una rutina sedentària.

Aquest fet, però, requereix que es tingui en compte les mesures de protecció i els límits que s’han de respectar en cada cas per tal de no ferir l’animal o evitar-li una experiència negativa.

DOGATHLON va néixer l’any 2013 per tal de donar resposta a una demanda cada vegada més elevada dels propietaris de gossos que necessitaven assessorament per tal d’iniciar-se o evolucionar en diferents disciplines com el canicross, el mushing o el senderisme amb gos, entre altres.

Aquesta especialització ha provocat que actualment l’empresa ofereixi equipament per a multitud d’activitats que els propietaris de gossos poden compartir amb els seus peluts i, a la vegada, aprofundir en el coneixement del material òptim per equipar el gos en cada circumstància.

L’equipament ofert a la botiga DOGATHLON prové de diversos fabricants, tant nacionals com internacionals, i ofereix les garanties necessàries per dur a terme qualsevol d’aquestes activitats.

Les persones que estan vinculades al projecte DOGATHLON coneixen, i en molts casos practiquen, les diferents disciplines per les quals és possible equipar-se a la seva botiga.

De la mateixa manera, DOGATHLON està present en multitud d’esdeveniments esportius mitjançant stands i esponsoritzacions, així com en les xarxes socials on les persones interessades poden consultar tot allò que considerin necessari per poder gaudir de moltes aventures amb els seus gossos, però sempre respectant les condicions de seguretat mínimes necessàries.

DOGATHLON és una bona web per visitar si voleu millorar la vida del vostre company pelut i reforçar el vostre vincle; equipeu-vos i sortiu a buscar aire lliure!!

ecosfera

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *